ویروس شناسی

سویه امیکرون کرونا چیست؟

سویه امیکرون کرونا

سویه امیکرون کرونا چیست؟

پاندمی کرونا در تیک‌های متفاوتی در هر دوره ظاهر می‌شود. سویه امیکرون کرونا جدیدترین پیک این بیماری است که بر اساس گفته پزشکان احتمال مرگ و میر آن ناچیز است. این می‌تواند روی سیستم عصبی افراد اثر بگذارد. ما در این مقاله می‌خواهیم درباره امیکرون، علائم و راه‌های درمان آن صحبت کنیم بنابراین پیشنهاد می‌کنیم به مطالعه بقیه مطالب پردازید.

علائم سویه امیکرون کرونا

• آبریزش بینی
• سر درد
• عطسه
• احساس خستگی
• درد گلو

در واقع شایع‌ترین علامت سویه امیکرون کرونا  گلو درد است. بیشتر افرادی که به پزشکان مراجعه کرده‌‌اند از سوزش گلوی خود شکایت می‌کنند. آبریزش بینی نیز در حدود ۷۰ درصد افرادی که به کرونا مبتلا هستند دیده می‌شود.

احتمال انتقال ویروس کرونا از یک فرد به فرد دیگر بسیار زیاد است بنابراین افراد باید حداقل تا چهار روز خود را قرنطینه کنند. برای از بین بردن سردرد استفاده از آنتی بیوتیک‌ها چندان ضروری نیست به جای آن باید از مایعات فراوان و استراحت کمک بگیرند.

درمان اومیکرون

به توصیه پزشکان در دوره درمان اومیکرون هیچ نیازی به استفاده از آنتی بیوتیک ندارید بلکه استفاده از آنتی بیوتیک فقط زمانی ضرورت دارد که علایم ناشی از این بیماری بسیار شدید است.

برای از بین بردن اومیکرون بهتر است از مایعات فراوان و غذاهای آبدار استفاده کنید. این امر باعث می‌شود ویروس در روده‌ها و دیگر قسمت‌های بدن شما شستشو شده و در نتیجه ادرار و مدفوع به بیرون انتقال یابد.
بنابراین درمان امیکرون بسیار راحت است تا حد ممکن باید سعی کنید، حداقل چهار روز از قرنطینه خارج نشوید بر اساس برآورد‌ها نیازی به بستری شدن نیز نیست بلکه میتوانید با مراقبت‌های ویژه در خانه این بیماری منحوس را شکست دهید.

امیکرون در مقایسه با دلتا

با توجه به گزارش‌ها سویه امیکرون کرونا مقایسه در با دلتا از خطر بسیار کمتری برخوردار است. همچنین احتمال بستری شدن افراد در مواجهه با بیماری دلتا حدود ۷۰ درصد بود، این در حالی است که احتمال بستری شدن افرادی که به امیکرون مبتلا می‌شوند، نزدیک به صفر است.

در پیک دلتا احتمال مرگ و میر به خصوص مرگ و میر سالمندان و افراد با امراض قلبی بسیار زیاد بود اما احتمال مرگ و میر افرادی که اومیکرون میگیرند تقریبا هیچ است. البته عوارض این بیماری ممکن است تا سال‌ها با فرد بماند و برای او آشفتگی ایجاد کند.

همچنین به گفته کارشناسان هیچ تضمینی نیست که بعد از تیک امیکرون سویه دیگری با چند برابر خطر وارد کشور نشود. بنابراین بهتر است با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سعی کنیم سویه امیکرون کرونا را نیز شکست دهیم. وقتی با کمترین هزینه ممکن، ماسک و شستن دست می‌توانیم به سلامتی خود و اطرافیان کمک کنیم نباید از این کار سر باز بزنیم.

اومیکرون بیشتر کدام گروه سنی را درگیر می‌کند؟

بیشترین رنج سنی که به امیکرون مبتلا میشوند نوجوانان و جوانان هستند. این افراد در ابتدا علائم خفیفی مانند سوزش گلو و یا سردرد‌های موقت از خود نشان می‌دهند. سپس با ادامه این علایم متوجه بیماری خود میشوند.
این به معنای آن نیست که گروه‌های دیگر نباید از خود در برابر این ویروس محافظت کنند بلکه احتمالاً جوانان به دلیل اعضای فعال‌تری که دارند، زودتر از دیگران اقدام به نشان دادن علایم می‌کنند. بهتر است همه گروه‌های سنی از تجمع بیهوده در مراکز عمومی خودداری کنند زیرا همان طور که می‌دانید تیک‌های ویروس کرونا در اماکن عمومی شایع‌تر هستند. اگر توصیه کارشناسان را رعایت کنیم، می‌توانیم به جایی برسیم که سویه امیکرون کرونا را از بین ببریم برای این کار باید اتحاد داشته باشیم.

عوارض امیکرون برای خانم‌های باردار

زنان باردار به دلیل حساسیت بدنی ویژه خود بیشتر از دیگران احتمال دریافت ویروس را دارند. بنابراین بهتر است مراقبت‌های ویژه را همیشه در نظر داشته باشند. اگر زنان باردار مبتلا به ویروس شوند، می‌تواند به زایمان زودرس یا حتی مرده زایی آن‌ها منجر شود.

بنابراین حتی اگر نگران سلامتی خودمان نیستیم بهتر است به خاطر سلامتی گروه‌های حساس مانند بانوان باردار و بیماران، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم تا مبادا منجر به فاجعه شود زیرا همانطور که گفتیم ممکن است بیماری امیکرون را نداشته باشیم و هیچ علامتی در ما وجود نداشته باشد اما ناقل بودن علامتی نیست که بتوان متوجه آن شد.

علائم بیماری اومیکرون مانند آنفولانزا است. بنابراین اگر هر یک از این علائم را بدون دلیل موجه داشتید، بهتر است احتمال دهید که به سویه  امیکرون کرونا  مبتلا شده‌اید و با قرنطینه کردن خود سعی کنید سلامتی خود را بر‌‌گردانید. این کار حداقل باید چهار روز انجام بپذیرد تا عوارض امیکرون در شما از بین رفته و به دیگران انتقال نیابد. بعد از اتمام دوره دوباره می‌توانید به جامعه بازگردید البته باید بازهم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنید زیرا امکان دریافت دوباره این ویروس همواره وجود دارد.

آیا تزریق دوز آخر واکسن از اومیکرون محافظت می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند تزریق دوز آخر واکسن نمی‌تواند تضمین کند که بعد به اومیکرون مبتلا نمی‌شوید ولی می‌تواند افراد را از مرگ نجات داده و احتمال دریافت ویروس را بسیار کاهش دهد. بنابراین متخصصان پیشنهاد می‌کنند افراد در هر حال واکسن بزنند.
تزریق دوز سوم واکسن می‌تواند سیستم ایمنی بدن را افزایش دهد و آن را در برابر سویه امیکرون کرونا و ویروس‌های دیگر مقاوم‌تر کند بنابراین برای کاهش خطرات فردی و جمعی نیاز به تزریق واکسن است.
افرادی که بدون واکسن به معابر و جاهای عمومی رفت و آمد می‌کنند کسانی هستند که علاوه بر بی‌اهمیت شمردن جان خود به اعضای دیگر جامعه نیز احترام نمی‌گذارند و سلامتی آن‌ها را به خطر می‌اندازند.
همانطور که می‌دانید نداشتن علایم این ویروس نشانه این نیست که در بدن ما وجود ندارد بلکه ممکن است ناقل بوده و بدون اطلاع، آن را به دیگران انتقال دهیم. بنابراین بهتر است حداقل کمترین زمینه‌های پیشگیری مانند ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را همواره در نظر داشته باشیم.

نتیجه گیری:

سویه امیکرون کرونا جدید‌ترین پیک از بیماری منحوس کرونا است. ما در این مقاله درباره تفاوت کرونای امیکرون و دلتا صحبت کردیم، همچنین گفتیم که ویروس اومیکرون کرونا باعث مرگ و میر نمیشود در‌حالی که مبتلایان به دلتا در بیشتر مواقع ممکن بود به دام مرگ بیفتند.

علایم امیکرون کرونا مانند آنفولانزا، آبریزش بینی، گلو‌درد و سر‌درد است. با رعایت کوچک‌ترین پروتکل های بهداشتی مانند ماسک و شستن مداوم دستان میتوانیم از این بیماری جلوگیری کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *